2020 nadert gelukkig zijn einde en er gloort eindelijk hoop aan de horizon. Volgend jaar kunnen we hopelijk veel meer naar buiten en leuke activiteiten ondernemen. Daarom is het extra belangrijk dat je als man er goed uitziet zodat iedereen weet dat je de lockdown gezond bent doorgekomen. Waarschijnlijk heb je al genoeg gevoel voor mode in het algemeen, maar vaak vergeten mannen hoe belangrijk accessoires zijn om je outfit compleet te maken. In dit artikel vertel ik je over 4 populaire accessoires die iedere man in zijn garderobe wil hebben.

Een riem

De belangrijkste accessoire om te hebben als man is een riem. Vaak is het moeilijk om een broek te vinden die perfect past en niet naar beneden valt. Hiervoor is een riem natuurlijk dé oplossing. Daarnaast zorgt een riem ervoor dat er een duidelijke scheiding is tussen je boven en onderlichaam. Dit is vooral visueel belangrijk als je kleding draagt die allemaal dezelfde soort kleur bevat. Voor formele gelegenheden kan je het beste een leren riem dragen. Je kan ook voor andere opties zoals een katoenen of stoffen riem gaan wanneer je graag casual kleding draagt.

Een sjaal

De tweede populaire accessoire die ik aanraad is een sjaal. Een sjaal is erg functioneel om je warm te houden, vooral nu de winter weer begonnen is. Daarnaast laat een mooie sjaal je ook elegant overkomen. Door een sjaal te dragen kan je op een subtiele manier toch nog uit de grijze menigte opvallen. Dit kan door bijvoorbeeld een licht opvallende kleur te dragen. Daarnaast is het mooie aan een sjaal dat je het op zoveel verschillende manieren kan dragen door simpelweg het anders om je nek te wikkelen. Elke dag kan je dus met dezelfde outfit toch nog fris over komen.

Een pet

Als derde populaire accessoire voor mannen hebben we de pet. Een pet kan je alleen maar op een casual manier dragen. Doordat er zoveel varianten zijn, is het toch mogelijk om een pet in veel van je outfits te verwerken. Ook voor de sportschool is het handig om een pet te dragen, vooral als je lang haar hebt dat je in de weg zou kunnen zitten.

Een horloge

Tot slot is een horloge een mooie accessoire om als man te hebben. Een horloge is steeds minder functioneel geworden en is tegenwoordig meer voor esthetisch gebruik. Desondanks is een horloge nog steeds een uitstekende accessoire om te hebben. Het geeft een signaal af aan anderen dat je waarde aan je tijd hecht. Je kan een horloge net zoals bij een riem bij formele en casual gelegenheden dragen. Ook hier zijn er veel varianten te vinden. Een formeler horloge kan het beste uit leer bestaan of uit roestvrij staal. Als je iets casuals wilt kan je kiezen uit materiaal zoals rubber of stof.

Dit waren 4 populaire accessoires die elke man hoort te dragen in 201. Hopelijk benut je deze tips en zien we je terug in ons volgende artikel.