In veel gezinnen is gourmetten tijdens de kerst al sinds jaar en dag een echte traditie. Gezellig met elkaar rond de tafel en kleine hapjes bereiden in kleine pannetjes. Iedereen kan precies dat eten wat hij lekker vindt. Geen gedoe dus met “dat lust ik niet” of “daar heb ik geen zin in”, nee, iedereen kan zelf kiezen wat er in het pannetje gaat.

Wil je eens iets bijzonders?

Maar wil je nu eens niet de standaard hapjes, knakworstjes, hamburgertjes, wat shoarma en pannenkoekenmix, maar iets echt bijzonders tijdens de gourmet? Dan kun je deze keer eens gaan voor vlees van zeer hoge kwaliteit. Kies voor Angus beef, voor eendenborstfilet of voor coquilles. Zelfs wild kan tegenwoordig ge-gourmet worden. Kies voor hertenbiefstuk of wildzwijnmedaillons voor een echt bijzondere ervaring. Je kunt online zelf je gourmetschotel samenstellen en de bijbehorende sauzen bestellen en zo een kerstdiner organiseren dat niemand ooit nog vergeet. Je hoeft alleen zelf nog voor de bijgerechten te zorgen. Wat gesneden champignons, paprika en uien voor in het pannetje, wat brood met kruidenboter, salade en zuur voor tijdens het wachten. Dat kerstdiner wordt vast een succes!

Wat nu als je gasten krijgt?

Voor je eigen gezin een gourmetschotel bestellen moet geen enkel probleem zijn. Je weet immers precies wie wat eet en wat je kinderen en partner lekker vinden. Maar krijg je gasten tijdens de kerst? Dan kan het bestellen van een gourmetschotel nog wel eens een uitdaging zijn. Het is dan fijn om te weten dat je bij BBQuality niet alleen maar vlees kunt bestellen. Je kunt hier ook terecht voor vis en zelfs voor vega gourmet. Bestel je iets van alles? Dan weet je zeker dat al je gasten ook heerlijk zullen eten.

Laat je gasten voor de bijgerechten zorgen

Als jij nu zorgt dat er (ruim) voldoende voor in de pannetjes of voor op de plaat is, dan is het wel zo leuk als je gasten zorgen voor de bijgerechten. Dat zorgt er niet alleen voor dat jij niet alles hoeft te regelen, het zorgt er ook voor dat je weer eens iets anders als bijgerecht hebt dan wat je gewend bent.

Jij zorgt, natuurlijk zelf voor het dessert. Wist je dat je het heerlijkste ijs ook gewoon online kunt bestellen? Kijk maar eens op de site!