Tegenwoordig doen we veel meer met onze telefoon dan alleen maar bellen en sms’en. Sterker nog, we kunnen bijna zeggen dat onze telefoon een verlenging is van onze agenda, computer en sociale leven. Je kan er mailtjes mee beantwoorden, de beste restaurant van de stad mee vinden en in de tussentijd ook nog eens een foto plaatsen en met al je vrienden en familieleden delen. Juist hierdoor wil je niet dat er iets met je telefoon is, maar hoe ouder die word en hoe meer je het gebruikt hoe trager die kan worden.

Controleer je batterij

Voornamelijk bij oudere Iphones kan de batterij een rol spelen in de traagheid. Wanneer de batterij slecht is, zal die namelijk langzamer werken om op deze manier toch nog lang genoeg met de batterij te kunnen doen. Wanneer dit het geval is kan je bij Iphone reparatie Den Haag terecht. Wanneer ze er zeker van zijn dat het door de batterij komt, kunnen ze dit gemakkelijk oplossen door een nieuwe batterij te plaatsen. Op deze manier kan je toch nog vele extra jaren van je Iphone genieten en is het ook nog eens een goedkopere manier dan een nieuwe Iphone kopen.

Wat je zelf kan doen

Niet alle reparaties hoef je te laten doen. Je Iphone kan ook traag zijn vanwege andere redenen die je zelf makkelijk kan oplossen. Zo kan het zijn dat je veel op de achtergrond aan hebt staan. Wanneer dit het geval is zal je batterij continu blijven werken. Door regelmatig alles op de achtergrond uit te zetten, zal je telefoon ook sneller werken. Dit doen ze vaak ook bij de reparatie Macbook. Dan zijn er ook nog bepaalde instellingen die je op je Iphone aan hebt staan om de werking ervan te verbeteren, zoals de visuele effecten. Het nadeel hiervan is dat het je Iphone wel trager maakt. Ook dit kan je gemakkelijk oplossen door het uit te zetten.