De tijd waarin neutrale houten salontafels de boventoon voeren, behoort inmiddels tot het verleden. Vandaag de dag zijn deze handige huiskamertafels in verschillende stijlen en vormen verkrijgbaar. Hierdoor is er altijd een koffietafel te vinden, die helemaal aan jouw wensen voldoet.

Tijd om echt even op zoek te gaan naar een tafel die past bij de uitstraling van jouw woonkamer. Ga in alle rust online op zoek naar de salontafel die jou een goed gevoel geeft en die bij jouw visite hoge ogen zal gooien.

Salontafel kopen

Bij het zoeken naar nieuwe huisraad vraagt de huiskamer om de nodige aandacht. De woonkamer vormt in de meeste gevallen het centrale punt van de woning. Het is de plek waar het journaal wordt gevolgd, een kop koffie wordt gedronken, al dan niet met vrienden, en waar in de donkere maanden de kaarsen worden ontstoken.

Reden te meer om bij het kopen van een salontafel aandacht te besteden aan de afmeting, stijl en hoogte. Houd jij wel van decoratie in huis? Kies dan voor een tafel waar jij moeiteloos jouw tafeldecoratie op kwijt kunt en waar ook nog ruimte is om je hapjes en drankje neer te zetten. Op deze manier koop je niet alleen een salontafel vanuit praktisch oogpunt, maar ook vanwege de accessoires die je hierop wilt uitstallen.

Setje tafels

Behalve salontafels in industriële stijl en een luxueuze tafel met een goudgekleurd aluminiumblad, kun je ook kiezen voor een setje salontafels. Hierbij heb je twee of drie tafeltjes die samen een set vormen. Niet alleen staat dit heel leuk in je woonkamer, maar het heeft ook een praktische kant.

Vier jij een verjaardag en komen er veel gasten langs? Door de tafeltjes los van elkaar op diverse plekken in de woonkamer te zetten, hebben de gasten een tafeltje dichtbij staan om hun glas en lekkernijen op neer te zetten. Bijzonder handig in gebruik en het voorkomt dat mensen steeds voor elkaar langs moeten om iets te eten of te drinken te kunnen pakken.  

Heb je voldoende inspiratie opgedaan? Bekijk dan ook eens de salontafels van Sfeer.nl!