Ieder van ons heeft van die momenten in zijn of haar leven: je wil komaf maken met het verleden en je wil de toekomst op een andere manier aanpakken. Dat proces speelt zich binnen in jou af en je voelt gewoon dat je ook in je omgeving verandering wil aanbrengen. De oude look van je huis moet eraan geloven. Je wil schoon schip maken met de kleuren en motieven die de laatste jaren van je leven bepaald hebben. Het is tijd voor wat nieuws. Zowel renovlies behang als betonlook verf kunnen een belangrijke rol spelen in het toekomstige interieur van je huis en bijgevolg ook in je gemoedsgesteldheid.

Waarom renovlies behang?

Vooraleer je gaat nadenken over de keuze of je al dan niet betonlook verf gaat gebruiken, is er misschien nog wat werk aan de winkel. Uiteraard hoef je geen keiharde breuk met je verleden door te voeren om te renoveren. Wie weet heb je zonet een prachtig, oud stulpje gekocht en wil je het zo snel mogelijk opknappen. Het huisje is echter doorleefd en de ooit perfect egale muren zijn niet meer zo ongerept als bij een nieuwbouw. De jaren hebben hun tol geëist en hier en daar zijn er wat krassen op de muren achtergelaten door spelende kinderen. Misschien heeft een onoplettende medewerker van de firma die ooit de afwasmachine leverde, een barst veroorzaakt. Mensen zijn feilbaar en maken dus fouten. Ook een huis en de muren leiden op hun manier een eigen leven en dragen na jaren de sporen daarvan. Renovlies behang gaat je helpen om je muren weer glad te maken, klaar voor een make-over.

Wat is renovlies behang nu juist?

Bekijk dit product als een goedkopere en makkelijkere manier van stuken. Het is een laagje behang waarmee je de oneffenheden uit je muur wegwerkt om daarna weer vanaf een mooi gelijkmatig oppervlak te kunnen werken. Toch kan het ook zijn nut bewijzen op nieuw gestukte muren zonder oneffenheden. Naast het egaal maken zorgt dit product er immers voor dat de muur bij het schilderen minder gaat zuigen, waardoor je minder verf hoeft te gebruiken om hetzelfde dekkende resultaat te bekomen. Dit is zeker het geval als je kiest voor voorgeschilderd renovlies behang.

Wat kan betonlook verf voor je betekenen?

Hou je van een industriële uitstraling voor je huis of kamer en wil je op die manier helemaal mee zijn met je tijd, dan is betonlook verf een perfectie optie. Je hebt hier te maken met een geleiachtige verfsoort die de laatste jaren een enorme opwaardering heeft gekend. Alvorens met deze verf aan de slag te gaan, dien je een primer aan te brengen. Een aantal tips verdienen wel je aandacht. Zo is het belangrijk te weten dat je best schildert met een blokkwast van varkenshaar om het mooiste resultaat te krijgen. Indien je je badkamer, toch een iets vochtigere omgeving dan de meeste andere kamers, tot een hippe plek wil omtoveren, kies je beter voor een betonlook coating. Ga dus zeker eerst je licht opsteken bij echte specialisten alvorens halsoverkop met je renovatieproject te starten. En niet te vergeten: maak de juiste kleurenkeuze, want die is uitgebreid. En ga voor het merk dat bij jou past.

Een nieuwe start

Zowel renovlies behang als betonlook verf kunnen de sleutel zijn voor een nieuwe look en een nieuwe start. Geef je muren de kleuren en de uitstraling die bij jou passen en jou gelukkig maken. Een harmonieuze omgeving is de basis voor een gelukkig leven. En vergeet niet de vragen te stellen die je wil beantwoord zien om de juiste keuzes te maken.