Heb je ruimte op het dak en wil je daar een echte relaxruimte van maken? Kies dan bijvoorbeeld voor een spa op het dak. Met een spa op het dak creëer je een prachtige ruimte waar je volledig tot rust kunt komen. Een ronde spa op het balkon maakt de look hiervan helemaal af. Je kunt het aankleden met schattige lampjes om de look geheel af te maken. Met een ronde spa ben je in ieder geval al een heel eind. Je kunt in de zomer genieten van de zonsondergang of juist van de sterrenhemel. Maar ook in de winter heb je een warm bad op het dak.

Soorten en stevigheid

Bij Serena Spa kun je een ronde spa voor op het dak vinden. Je dak moet dit natuurlijk wel kunnen houden, dus ga eerst na of je dak stevig genoeg is voor de spa op het dak inclusief mensen en water. Daarna kun je kijken naar de verschillende mogelijkheden voor een ronde spa of juist een vierkante spa. In een ronde spa is vooral ruimte om te zitten. Vierkante jacuzzi’s bieden vaak ook ligruimte. Iedere spa is weer anders, maar ze worden allemaal geproduceerd op Nederlandse bodem en geïnstalleerd door de makers van de spa’s zelf.

Afwerking

Voor de afwerking kun je uit vier tinten cederhout kiezen. Er zijn voor zowel de ronde spa als de vierkante spa ook bijpassende trapjes te vinden in cederhout. Zo oogt je spa op het dak geheel stijlvol. Heb je al een mooi buiteninterieur en staat het cederhout daar juist helemaal niet bij? Dan kun je contact opnemen over andere mogelijkheden voor je spa op het dak. Het is uiteindelijk aan jou welke kleuren je kiest en of je voor een ronde spa of juist een vierkante spa met ligmogelijkheden gaat.