Een bedrijf runnen kost aardig wat tijd. Daarom zou het zomaar kunnen dat het onderhouden van social media kanalen er regelmatig bij inschiet. Of misschien ben je met je bedrijf nog niet actief op social media en ben je op zoek naar een bureau met kennis op dit gebied. Omdat veel mensen gebruik maken van social media is het zeker zinvol om hier geregeld nieuwe content te plaatsen die interessant is voor jouw doelgroep.

Maar wanneer je hier beperkte tijd voor hebt of de knowhow mist, is social media uitbesteden een goede oplossing. Zo kun je contact opnemen met social media bureau Your Business Online. Dit bedrijf is gespecialiseerd in social media marketing. Sinds 2011 timmeren ze aardig aan de weg en hebben voor diverse grote en kleine bedrijven succesvolle resultaten behaald. Door de juiste inzet van social media kun je je naamsbekendheid vergroten, meer volgers op social media krijgen of een groei in omzet bereiken. Your Business Online kan voor de volgende social media kanalen de marketing verzorgen; Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Werkzaamheden

Je kunt Your Business Online inschakelen voor de volgende werkzaamheden:

  • Creatieve teksten schrijven
  • Het ontwerpen van social media pagina’s
  • Advertentiecampagnes opzetten
  • Videomarketing
  • Onderhouden of tijdloos maken van social media kanalen

Het juiste social media kanaal kiezen

Het kiezen van het juiste kanaal om je bedrijf te presenteren kan lastig zijn. Je zult je moeten afvragen waar je doelgroep zich bevindt. Heb je een bedrijf dat zich richt op jongeren van 15 – 19 jaar? Dan kan adverteren op Instagram interessant zijn. Omdat ruim 73% van deze leeftijdscategorie een Instagram account heeft. Is jouw doelgroep tussen de 20 – 29 jaar? Dan kan Facebook een goede mogelijkheid zijn. Omdat maar liefst 82% van deze leeftijdsklasse gebruik maakt van dit social media kanaal. Bestaat jouw doelgroep voornamelijk uit vrouwen in de leeftijd 20 en 39 jaar? Dan is Pinterest een geschikt kanaal omdat vooral vrouwen van deze leeftijd dit kanaal gebruiken. YouTube wordt zowel jongere als oudere mensen gebruikt en kan mogelijk ook interessant zijn. Voor het kiezen van het juiste social media kanaal of meerdere kanalen kun je advies vragen aan Your Business Online.

Afgestemde social media strategie

Your Business Online stemt de social media strategie af op de branche waarin je werkt en jouw doelgroep. Ook houden ze rekening met jouw wensen en doelen. Wanneer je samenwerkt met dit bureau kun je rekenen op een volledige inzet en meetbare resultaten. Wil je weten wat Your Business Online voor jouw bedrijf kan doen? Je kunt ze bereiken op telefoonnummer: 076 8897629 of een afspraak plannen via hun website.