Zilver en goud zijn allebei edelmetaalsoorten. En meer specifiek gaat het om edelmetaalsoorten die een grote waarde kunnen hebben. Dus heb je ooit een gouden sieraad geërfd en ken je de waarde van het sieraad niet? Of heb je een zilveren servies op een antiekmarkt gekocht? En wil je weten wat het servies écht waard is? Laat een professionele taxateur dan jouw goud of zilver taxeren.

Gouden voorwerpen laten taxeren

Een professionele taxateur ziet aan de lopende band gouden objecten voorbij komen. Heb jij een gouden voorwerp in je bezit waarvan je de waarde wilt weten? Breng jouw goud dan langs voor een taxatie. Het is mogelijk om allerlei verschillende soorten gouden voorwerpen te laten taxeren. Het is uiteraard mogelijk om een waardebepaling uit te laten voeren voor een gouden sieraad. Maar je kunt ook andere gouden voorwerpen laten taxeren. Je moet hierbij bijvoorbeeld denken aan gouden munten of aan gouden penningen. Je kunt al jouw goud langsbrengen voor een taxatie. Ben je blij verrast door de uitkomst van de waardebepaling? Dan kun je direct jouw goud verkopen aan de taxateur. De betaling zal dan vanzelfsprekend gelijk contant of per bank plaatsvinden.

Wat is jouw zilver waard?

Goud is slechts één van de edelmetaalsoorten dat van grote waarde kan zijn. Ook zilveren objecten kunnen veel geld waard zijn. Heb je bijvoorbeeld historische zilveren munten in jouw bezitting? Dan kun je deze munten niet meer inleveren bij de bank. Maar het is wel mogelijk om jouw munten aan de taxateur te verkopen. Het maakt niet uit of je hedendaagse of historische zilveren munten hebt. Alle zilveren munten uit alle landen kun je laten taxeren. Ben je content met de uitkomst van de taxatie? En wil je het liefst gelijk jouw zilver verkopen? Dan is dat mogelijk. De taxateur kan jouw muntencollectie tegen de door hem geboden prijs direct inkopen.

Andere taxeerbare voorwerpen

Heb je geen zilver of goud in jouw bezit dat je wilt laten taxeren? Maar heb je wel een oude postzegelverzameling op zolder gevonden? En zou je graag willen weten of deze verzameling geld waard is? Dan kan dat natuurlijk ook! De taxateur is namelijk niet enkel gespecialiseerd in de taxatie van goud en zilver. Ook andere waardevolle objecten kunnen langsgebracht worden voor een taxatie. De postzegelverzameling is hiervan een mooi voorbeeld. Maar er zijn nog veel meer andere taxeerbare objecten. Van oude ansichtkaarten en penningen tot antiek speelgoed. Je kunt al deze voorwerpen naar de taxateur toebrengen voor een waardebepaling.