Als het over sieraden gaat, denken we meestal al snel aan sieraden voor de vrouw. Dat is zonde! Er zijn namelijk ook een heleboel mooie sieraden voor mannen te vinden. Net een stukje stoerder en robuuster, al ligt dit ook helemaal aan jouw smaak. Ben je op zoek naar iets moois om te dragen? Dit zijn onze beste tips.

Stoere ring

We beginnen bij ringen. Waar veel mannen wachten met het dragen van een ring tot ze getrouwd zijn, kun je ook al veel eerder een ring kiezen. Al is wachten tot je trouwdag of een andere bijzondere aangelegenheid natuurlijk ook een goede optie – kies voor zo’n moment direct een prachtige ring uit. Een gouden ring heren is een ideale keuze, om meteen voor een opvallende ring te gaan. Uitpakken mag! Kies voor een brede ring als je een stoer exemplaar wilt dragen. Wil je wat extra’s op de ring? Een zegelring past bij dit idee, gepolijst of met een steen erin. Een subtielere ring met een steen is tevens een mogelijkheid. Of wat dacht je zelfs van diamanten in je ring? Het is er allemaal te vinden. Aan jou de eer om te bepalen wat je het mooist vindt staan. Dit is voor iedereen natuurlijk weer anders!

Grote armband

Een armband staat goed om de pols. Ook hiermee kun je absoluut weer een statement maken, als dit je wens is. Kies een goede gouden armband heren uit, die bij jouw smaak en styling past. We hebben het opnieuw over goud, omdat dit simpelweg de kleur is waarmee je meer indruk maakt. Genoeg reden dus om voor goud te kiezen! Veel heren kiezen voor een schakelarmband, bestaande uit meerdere schakels die samen een geheel vormen. Een armband met brede, grove schakels erin oogt stoer. Denk ook na over de breedte van de armband zelf. Wil je een enkele rij schakels, of juist meerdere rijen schakels naast elkaar? Jij bepaalt.

Robuuste ketting

Ook om de nek kun je sieraden dragen. Op dagelijkse basis, of juist bij bijzondere aangelegenheden. Denk weer aan een schakelketting. Grove schakels zijn bij een ketting misschien al gauw wat overdreven: een subtielere keuze is tijdlozer. Je kunt ook gaan voor een ketting met een doorlopend ontwerp, optioneel met een bedel eraan. Ga zelf op zoek naar een bedel om aan de ketting te hangen. Of wellicht heb je wel een bedel gekregen, van iemand uit de familie bijvoorbeeld, waar je een passende ketting bij zoekt. Zo heeft iedereen weer een uniek verhaal, om op die manier tot de ideale persoonlijke sieraden te komen.