Het is je vast bekend dat je in de loop van de jaren wat meer rimpels kunt krijgen. Het verouderen van je huid begint al in je 25e levensjaar. Vanaf deze leeftijd heeft de huid nog meer liefde nodig dan voorheen. De huid wordt vanaf je 25e levensjaar namelijk ietwat slapper en zal ook de eerste rimpels gaan vertonen. Dit heeft als reden dat je lichaam minder collageen aanmaakt. Deze stof zorgt ervoor dat je huid van binnenuit stevig gehouden wordt. Naast de afname aan collageen zijn er ook externe factoren die een rol spelen in de gezondheid van de huid. Denk hierbij eens aan blootstelling aan de zon, droge lucht, vervuiling en bijvoorbeeld ongezonde voeding die weinig voedingstoffen en veel onnodige toevoegingen bevat. Gelukkig is er een oplossing waardoor jij rimpels tegen kunt gaan en je huid weer stralend kunt krijgen: de luminous beauty shake. Door deze shake krijgt je huid een fantastische boost. Wil je meer weten over deze fantastische shake? Lees dan snel verder, want wij vertellen je er graag meer over!

Verzorgen

Om zo lang mogelijk van een mooie en stralende huid te genieten is het belangrijk om een goede basis te creëren. Deze basis creëer je door het creëren van een goede huidverzorgingsroutine, hierdoor geef je je huid namelijk een boost aan vitaminen en mineralen. Door tweemaal daags je gezicht en nek te reinigen en in te smeren met een goede crème die past bij jouw huid, zorg je ervoor dat je huid goed gehydrateerd blijft en minder snel veroudert. Daarnaast is het erg belangrijk om je huid overdag te beschermen tegen schadelijke uv-stralen. Dit doe je door overdag áltijd een crème te gebruiken met spf, ook als de zon niet schijnt. Daarnaast kun je je huid nog een boost geven door er elke dag voor te zorgen dat je je vitamines en mineralen binnenkrijgt.

De shake

Naast dat het erg belangrijk is om je huid van de buitenkant goed te verzorgen, begint een stralende huid bij de binnenkant. Zorg er dus voor dat je gezond eet, genoeg water drinkt en niet al te veel alcohol drinkt. Daarnaast kun je de vorming van collageen stimuleren door het drinken van een luminous beauty shake. Deze shake bevat namelijk erg veel vitamines, spirulina, groente-, kruiden- en fruitextracten welke je huid beschermen.