De verschillende pretparken in Nederland winnen nog altijd aan populariteit. Pretparken Nederland bevestigt dit! En dit ligt niet alleen aan de kinderen die zo heel graag de attracties gaan ontdekken. Ook ouders stimuleren kinderen om pretparken te bezoeken. Is het een stiekeme kinderdroom die nooit is uitgekomen? Of wil je als nieuwsgierig ouder eens gaan kijken of je favoriete pretpark uit je jeugd er nog altijd hetzelfde uitziet? Wat men ook beweert, ouders én kinderen genieten volop van de pretparken in Nederland.

Welk Nederlands pretpark kies jij?

Misschien heeft je kind wel een favoriete pretpark en wil het er graag telkens weer opnieuw naartoe. Waarom ook niet. Pretparken veranderen hun attracties regelmatig. Neem nu de Efteling. Jaren geleden was het bekend om zijn fantastische sprookjesbos. Nu zijn ook de attracties Darkride Symbolica, Game Gallery, Python of Polka Marina dé redenen waarom men naar de Efteling wil. En dan hebben we het nog niet eens over het Efteling hotel gehad. Overnachten in dit hotel is voor kinderen pure sensatie. Een ontmoeting met Klaas Vaak en slapen in de kamer van Sneeuwwitje of Assepoester… zeg nu zelf!

Ontdek eens een ander attractiepark!

Ook al ben jij of je kind zo gehecht aan één bepaald attractiepark, ga toch ook eens de andere attractieparken opzoeken. Je ontdekt gegarandeerd wat nieuws. Ontdek bijvoorbeeld het attractiepark Duinrell. Waar anders dan hier vind je een Tiki-bad met zomaar eventjes meer dan 20 fantastische, unieke glijbanen? Of je nu graag rustig geniet, of je gaat eten, drinken, shoppen of gamen, Duinrell heeft het allemaal. In attractiepark Slagharen ga je de Western-toer op. Met Randy & Rosie geniet je van een picknick of een disco. Je gaat schatten zoeken of mini-golfen. En je brengt een leuke tijd door in een heuse saloon! In Wallibi ga je je grenzen verleggen. Was je tot nu toe een rustige genieter? Dan ga je in Wallibi voor levels zoals sensational en exciting. Spectaculaire achtbanen en ‘thrill rides’ doen je adrenaline volop stromen. De namen van de attracties alleen al doen je hart sneller slaan: Goliath, Splash Battle, Lost Gravity, Space Shot, Speed of Sound… en zo zijn er maar liefst meer dan 30 attracties! Gelukkig kun je na een dagje gek doen gewoon in een van de comfortabele huisjes blijven overnachten en lekker bekomen van het avontuur!

Voor elke leeftijd

In elk Nederlands pretpark vind je genoeg te doen voor jong en oud. Gezinnen met kinderen van uiteenlopende leeftijd zijn daardoor zeker dat iedereen er aan bod komt. Misschien kun je op een gezellige namiddag samen met je gezin de websites gaan bekijken en doelgericht beslissen welke attracties je zeker wilt doen! Er zit namelijk veel kans in dat één dag te kort is om alles te kunnen doen. Zo leuk en opwindend zijn deze pretparken! Reserveren online is altijd mogelijk en misschien ook wel aangeraden. Zo staat je dagje Nederlands Pretpark al vast en hoef je je verder geen zorgen meer te maken. Naar welk pretpark in Nederland ga jij de volgende keer?