Search Menu

3 verrassende Valentijnscadeaus voor je partner

Waarom krijgt de ene persoon fysiotherapie wel vergoed en de ander niet?

Moet je binnenkort een pakketje verzenden? Lees dan gauw verder!

Wanneer de 14e van februari steeds dichterbij komt, neemt bij veel mensen de stress toe. Natuurlijk wil je je partner verrassen en jouw liefde voor hem of haar uitspreken op de dag der liefde, maar hoe kan je dit nou het best doen? Vaak hebben veel cadeaus de revue al gepasseerd, en misschien wil je daarom dit jaar niet weer aankomen met een lievelingsparfum of een sieraad. Toch blijkt een origineel cadeau verzinnen elk jaar weer lastig en daarom helpen we je graag met denken. En de zoektocht naar het perfecte cadeau is uiteindelijk sowieso de moeite waard, want partner blij; jij blij, toch?

Spice it up

Heb je wel eens nagedacht over een cadeautje voor in de slaapkamer? Je kan het misschien spannend vinden om een cadeautje voor tijdens jullie intieme uurtjes aan te schaffen, maar dat hoeft zeker niet. Wellicht hebben jij en je partner al eens besproken dat het gebruiken van een seksspeeltje jullie erg opwindend lijkt, of is dit juist jouw idee waarin je je partner graag meeneemt. Er zijn verschillende seksspeeltjes te verkrijgen, online of zelfs bij de drogist. Door het ruime aanbod kan je goed analyseren of je een speeltje juist wel, of juist niet bij jullie seksleven vindt passen. Als je het binnen de lijntjes wilt houden, kan je bijvoorbeeld kiezen voor een vibrator welke jullie tijdens de daad kunnen gebruiken. Óf, willen jullie iets meer out of the box, kan je bijvoorbeeld kiezen voor een buttplug of een SM-setje. Seksspeeltjes tillen het seksleven naar een hoger niveau en geven gegarandeerd veel plezier! 

Bonnenboekje! 

En nee, niet die van de politie… Een erg origineel en creatief cadeau is het geven van een bonnenboekje aan je partner. Deze bonnen betreffen waardebonnen waarvan je partner zelf mag weten wanneer hij er één in wil leveren. Je kan met een bonnenboekje de erotische richting op gaan; ‘’1x waardebon voor 30 minuten massage’’ en ‘’1x waardebon voor samen in bad’’. Daarentegen zou je ook juist kunnen besluiten om voor meer activiteiten buitenshuis te gaan; ‘’1x waardebon voor lunchen in de stad’’ en ‘’1x waardebon om één dagje een stad naar keuze te bezoeken’’. Je kan natuurlijk ook een mix maken van de verschillende waardebonnen, zodat je partner lekker kan afwisselen. Hoeveel waardebonnen je in het bonnenboekje stopt, ligt helemaal in je eigen handen en is vrij keus! 

Van boven naar benee

Een cadeau waarmee je nooit de plank misslaat, is het organiseren van een heerlijk dagje weg samen. Toch kan het lastig zijn om te beslissen wat je op zo’n dagje gaat doen, want veel activiteiten zijn niet erg origineel. Gelukkig is er de perfecte oplossing: een dagje skiën in SnowWorld! Ga samen het avontuur aan en ski van boven naar beneden op de piste in de indoor skihal. Een ‘’doe-dagje’’ dus! Geniet van de tijd samen en van de lol die jullie zullen beleven. Om de dag in stijl af te sluiten, is het een leuk idee om daarna samen schnitzels te eten en wellicht te eindigen in een kroeg met après-ski muziek…. Wie weet wat de avond nog meer brengt!