Lees in deze blog alles wat je moet weten over de ‘Booster Box’. We vertellen jou wat het inhoudt en leggen je de voordelen uit van het kiezen voor de Booster Box als Pokémon kaarten verzamelaar. Ken jij de Booster Boxen al? Dan weet je dat het voordelen met zich meebrengt. Pokeflip is een erkende Pokémon kaarten verdeler, waar jij ook Booster Boxen kan vinden van de verschillende series. Je kan er zelfs al pre-orders plaatsen voor de nieuwste serie die uitkomt.

Wat zijn Pokémon Boosters?

Dit zijn de pakjes waarin een tiental Pokémon kaarten zitten. In een Booster pakje is de verdeling over de zeldzaamheid van de kaarten als volgt: 6 common, 3 uncommon en 1 rare kaart(en). Wie weet heb jij wel geluk. In Booster pakjes is het ook mogelijk om glimmende Pokémon kaarten te krijgen of misschien zelfs een legendarische Pokémon kaart. De Boosters zijn te verkrijgen in alle kaarten series van de Pokémon. De nieuwste serie die binnenkort te verkrijgen is, is de ‘Astral Radiance’ serie. Waarbij een nieuwe serie meestal rond de 200 nieuwe Pokémon met zich meebrengt.

Wat is nu precies zo een Pokémon Booster Box?

Je weet dus dat een los Booster pakje, 10 kaarten bevat. Leuk als cadeau, maar voor de echte verzamelaars is een Booster Box wat ze nodig hebben. Deze box telt 36 Booster pakjes. Wat neerkomt op zo een 360 Pokémon kaarten. Bij deze box ben je dus zeker van 36 rare, 108 uncommon en 216 common kaarten. Zo heb je dus ook veel meer kans om legendarische en glimmende kaarten te verkrijgen.

Gegarandeerd meer verschillende kaarten in de Booster Box

Je weet nu hoe de verdeling van een los Booster pakje werkt. Wanneer je 36 losse Booster pakjes zou kopen, heb je meer kans op pakjes met dezelfde kaarten. Bij de Booster Box kan je zeker zijn dat van de 36 rare kaarten die je krijgt, er minstens van 20 verschillende een rare Pokémon zal tussen zitten.

Je krijgt meer kaarten voor hetzelfde geld met de Booster Box

Als je weet dat de gemiddelde verkoopprijs van een Booster pakje € 6 is, dan zou dat omgerekend bij 36 pakjes: € 216 zijn. De Booster Boxen daarentegen zijn al te verkrijgen tussen de 125 en de € 190. Als je dat gaat berekenen komt het je dus al een pak goedkoper uit. Alleen maar voordelen dus!