Een van de bijzondere momenten in je leven is wanneer je gaat trouwen. De ware vinden is niet vanzelfsprekend en ook niet iedereen gegund. Toch kan, op een gezegend moment in je leven, die ene persoon je pad kruisen. De persoon namelijk met wie je de rest van je dagen wil doorbrengen. En al zijn er ondertussen mensen die trouwen misschien ouderwets vinden, er zijn er even goed die deze traditie in ere willen houden. Als je kiest voor het huwelijk, wil je dat doen op een manier die je je hele leven heugt, met alles erop en eraan. De huwelijksdag en de bruiloft vinden plaats in het gezelschap van je familie en je beste vrienden. Je trouwdag is een speciale dag in je leven. De trouwringen zullen een herinnering zijn aan de weg die je samen ingeslagen bent. Ga voor bijzondere trouwringen.

Trouwringen: wat is er mogelijk?

De keuze in trouwringen is enorm. Waar je ook voor gaat, bedenk dat de trouwring die je kiest je leven lang je vinger zal sieren. Misschien ben je iemand die eerder klassiek is aangelegd en kies je voor een traditionele geelgouden trouwring. Wie weet ben je als man toch wel romantischer dan je aan de buitenwereld toegeeft. Wees dan eerlijk met jezelf en kies bijvoorbeeld voor een klein diamantje dat je laat plaatsen voor de inscriptie van de naam van je wederhelft. Zijn jullie beiden natuurliefhebbers, dan kan je die voorkeur tonen door een subtiel bloemmotief in een trouwring van het model Bellezza. Deze handgemaakte ring kan je verkrijgen in roodgoud, witgoud of geelgoud. Je hoeft je allerminst te schamen als je nog niet weet welke ring je juist wil. Trouwen is een immense stap in je leven, de keuze voor de geschikte ring is dat ook. Geen paniek, ga voor deskundig advies langs bij de goudsmid. Een andere optie is dat je een kijkje neemt in de collectie exclusieve trouwringen.

Exclusieve trouwringen

Bij de exclusieve trouwringen gaat het simpelweg om de diamanten die met hun schitterende kleurschakeringen het verschil maken. De prachtige flonkering noemt men in het vakjargon het ‘vuur’. Wil je echt een speciale trouwring die net iets anders is dan de meest gangbare modellen, dan zijn er prachtige opties. Kies je voor een ring met een diamant in een bruintint, dan mag je met recht en reden zeggen dat je een uitzonderlijk sieraad draagt waar maar weinigen prat op kunnen gaan. Misschien ben je van mening dat je trouwring echt wel de show mag stelen. Overweeg dan eventueel een witgouden ring, bezet met tweeëndertig briljantjes die bij elke lichtinval de aandacht opeisen. Of combineer die briljantjes met een platina ring. Maak keuzes over de belijning van je ring, want ook die draagt bij aan de uitstraling. Je ziet het: er is werk aan de winkel.

Kies je trouwring weloverwogen

Uiteraard kan je alle mogelijke advies vragen, maar zorg dat je keuzes maakt waar je als stel achter staat en zoek trouwringen die jullie specifieke relatie en jullie exclusieve persoonlijkheid weerspiegelen. De juiste trouwringen als opstap naar een levenslang, gelukkig huwelijk.