Boeketten en bloemwerk maken van kwaliteitsbloemen, dat is waar ze bij BoeketCadeau goed in zijn!  Zij hebben ruim 25 jaar ervaring als echte bloemisten. De kracht ligt in het feit dat ze elke dag een verscheidenheid aan bloemen kopen en deze gebruiken om prachtige boeketten te maken die zeven dagen per week in Nederland worden bezorgd. Samen met andere mooie cadeaus werken ze elke dag met passie aan elke bestelling. Ook beseffen ze dat het belangrijk is dat wat je bestelt geleverd wordt. Bij BoeketCadeau.nl vinden ze service erg belangrijk. Op de website vind je een pagina met boeketten, een pagina met rozen, een pagina met bloemstukken en rouwbloemen.

De werkwijze van BoeketCadeau

De boeketten die zij maken worden uitsluitend gemaakt door vakkundige bloemisten.  Doordat elk boeket zelf wordt samengesteld en dagelijks wisselende verse bloemen hebben, wordt elk boeket een mooie creatie. De prijs per boeket bepaalt u zelf, maar ook het aantal rozen bepaalt u zelf. Daarnaast wordt het cadeau zelf ook ingepakt en kan het samen met het boeket en cadeau in een luxe geschenkdoos worden gedaan. Voor het bezorgen maakt BoeketCadeau gebruik van vervoerders. Alle pakketten worden om 17.00 uur opgehaald door de vervoerder. Dus bestel tijdig uw bloemen of cadeau zodat zij genoeg aandacht aan uw bestelling kunnen besteden!

Duurzaam

Meer dan 50 % van de bloemen die ze inkopen zijn bloemen die geteeld zijn met het MPSA label. Dit betekent dat de bloem tot stand is gekomen onder gezonde omstandigheden zonder schadelijke bestrijdingsmiddelen. Bij de kweker van MPSA bloemen wordt regelmatig gecontroleerd of de arbeidsomstandigheden van de medewerkers juist zijn.

Bestel voor 23:59 dan is de bestelling al morgen in huis

De online klok laat precies zien hoeveel tijd je nog hebt om bloemen te bestellen.. Bestel je vandaag voor 23:59, dan bezorgt de ontvanger het boeket morgen bij je aan de deur. Wist je dat BoeketCadeau zelfs bloemen kan bezorgen? En dat dezelfde dag en cadeaus ook nog dezelfde avond kunnen worden geleverd? Daarnaast zijn verse bloemen tot 7 dagen vers houdbaar, zodat je er lang van kunt genieten. Wil je anoniem versturen? Dit is geen probleem!

Boeketcadeau.nl

Boeketcadeau biedt bloemen tegen aantrekkelijke prijzen aan en kunnen vaak de volgende dag nog leveren. Met een versgarantie van 7 dagen, hoef je er niet bang voor te zijn dat het boeket niet-toonbaar op de plaats van bestemming aankomt. Geïnteresseerd? Bezoek de website of neem contact met ze op!