Heb jij ook een druk en gezellig, maar wel een beetje stressvol leven? Kom je aan het einde van de dag ook wel eens lichtelijk opgebrand thuis? Creëer dan een wellness verwenmomentje bij je thuis in eigen badkamer en kom weer tot jezelf. Heerlijk warm en zijdezacht weggestopt in een luxe badjas. Streel je huid met het gevoel van dikke zachte handdoeken en kom thuis volledig tot rust.

De ontspanning van wellness thuis ervaren

Zonder dat we het vaak beseffen leven we nogal eens met teveel stress in ons lijf. Hier is niet altijd direct iets aan te doen, soms is het gewoon druk op het werk of zijn er veel sociale verplichtingen. Waar we wel iets aan kunnen doen is tijdig ontspannen. Organiseer dan eens een waardevol me-time moment voor jezelf (of samen met je partner). In plaats van een avond uitgeteld op de bank kies je deze keer voor de badkamer. 

Tover je badkamer om tot een knusse warme plek. Het gordijn gaat dicht, op de achtergrond speelt een heerlijk ontspannen muziekje en de geurkaarsen staan aan. Je legt je meest luxe badtextiel klaar en kleed jezelf in een heerlijke dikke warme badjas. Make-up eraf en als eerste kies je voor een voedend gezichtsmasker, zodra het tijd wordt om het masker te verwijderen dompel je een gastendoek in heet water. Langzaam en zacht verwijder je hiermee het masker op je gezicht. Dus niet boenen met een washandje! Neem gewoon even de tijd en voel de zachtheid van een katoenen handdoek op je huid. Naast een masker voor je gezicht kun je ook kiezen voor een haarmasker, je voeten eens lekker scrubben nadat ze in een voetenbadje geweekt hebben. Waarna je uiteindelijk onder de douche je hele lijf scrubt of inzeept met een weldadig geurende douchegel. 

In je badjas met een boek

Na het douchen droog je jezelf af met je allergrootste zachtste handdoek, je waant jezelf even in dat ene luxe hotel. Kies nu voor je badjas. En met handdoek op je hoofd, waar je jouw van het masker zijdezachte haren onder hebt weggestopt ga je heerlijk rustig op je bed zitten. Wat extra kussens in je rug en de geurkaarsen uit de badkamer staan nu hier. Nu kun je natuurlijk kiezen voor de televisie, maar om eens helemaal prikkelvrij de avond door te gaan en jezelf te garanderen van een goede nachtrust, pak je een boek. 

De kracht van zachtheid

Door jezelf een avond te verwennen en jezelf te wikkelen in zachtheid geef jij jezelf een gevoel van intimiteit en verbondenheid. Je zult er van opknappen en heerlijk rustig slapen. Kies daarom voor een klein stukje luxe thuis, verwen jezelf met een mooie badjas en heerlijke handdoeken van volle kwaliteit.

Ultiem comfort thuis

Bij Bath-living.com vind je een uitgebreide collectie voor de inrichting van je badkamer, toilet en slaapkamer. De luxe badtextiel collectie is samengesteld uit schitterende merken. Het uitgebreide kleurenpalet in de collectie handdoeken biedt voor iedere badkamer de juiste invulling. Denk er ook eens aan om zo’n heerlijk verwenmoment thuis aan iemand cadeau te geven, een schitterend setje handdoeken met heerlijk geurende douchegel is toch altijd een schot in de roos?