Vet verliezen rond de probleemzones, het is niet altijd even gemakkelijk. Gelukkig ben je niet de enige, en veel mensen kampen met onaangename vetrandjes of een paar overtollige kilo’s die maar niet zijn weg te krijgen. Je hebt je misschien al afgevraagd wat je er aan kan doen, dieten lukt niet, en drastische maatregelen zoals een liposuctie of andere chirurgische ingreep is te veel van het goede. Dankzij Cryolipolise, heb jij een efficiënte oplossing gevonden. Het vet wordt exact op plaatsen waar jij die overtollige kilo’s hebt sterk afgekoeld, dit gebeurd door middel van een specifiek apparaat. Je hoeft je dus niet uit te sloven in de fitness. Cryolipolise werkt goed voor de buik, de heupen, de billen en de bovenbenen. Het is als het ware een wonderbaarlijk effect!

Wat is Cryolipolyse?

Cryolipolise is de manier om van de overtollige vetjes af te raken. Het is gelukkig geen intensieve ingreep en bovendien is het erg veilig wanneer je het door een gecertificeerd schoonheidssalon laat uitvoeren. Maar hoe werkt Cryolipolise nu eigenlijk? Het is een behandeling waarbij het lichaamsvet wordt afgebroken door middel van het vet volledig af te koelen. Daarna worden de vetcellen die in het lichaam zitten op een natuurlijke manier afgevoerd uit het lichaam. Wanneer je kampt met een ernstig overgewicht is Cryolipolise geen goed idee, het is vooral geschikt voor de probleemzones in het lichaam. Simpelweg voor de overtollige kilo’s die je niet weg krijgt door middel van een dieet of sport.

Hoe werkt Cyrolipolise?

Voor een Cryolipolise behandeling wordt er een specifiek Cryolipolise toestel gebruikt. Er wordt vet van de persoon in kwestie tussen twee panelen gezogen en vervolgens worden de vetcellen gekoeld. De vetcellen worden gekoeld tot een temperatuur van 4 graden Celsius. Bovendien zijn er bij deze procedure geen verdoving of andere hulpmiddeltjes nodig. Bovendien is de behandeling volledig pijnloos. Tijdens de behandeling kan je rustig een boekje lezen, een dutje doen of een spelletje spelen op je telefoon. Een gemiddelde behandeling duurt ongeveer drie kwartier. De cellen hebben wel even de tijd nodig om afgevoerd te worden uit het lichaam, daarom zie je het eindresultaat pas na een maand.

Voor welk deel van het lichaam is Cryolipolise geschikt?

Je bent niet de enige met lovehandles, benen die tegen elkaar aan schuren of die ene broek die net niet dicht gaat. Daarom is Cryolipolise een effectieve, efficiënte en veilige oplossing. Je behandelt erg lokaal en precies waar jij het nodig hebt. De meest voorname plaatsen zijn natuurlijk de buik, de benen en de billen, maar ook de borst, armen, lovehandles, maagstreek, rug, kin en taille kunnen behandeld worden. Hou er vooral rekening mee dat je voor een gecertificeerde behandelaar kiest, op die manier weet je zeker dat het apparaat correct gebruikt wordt. Cyrolipolise is zeker en vast aan te raden voor iedereen die net dat overtollige randje vet niet weg krijgt en een extra stimulans nodig heeft. Bovendien is het resultaat relatief snel zichtbaar. Ideaal voor het verkrijgen van een summer body!