Het kopen of huren van een nieuwe woning is een van de meest lonende ervaringen. Om deze prestatie te vieren is niets interessanter dan een housewarming party.

Er zijn geen regels als het gaat om het samenstellen van je cadeaulijst. De housewarming party is niets meer dan een feest waarbij je vrienden en geliefden je helpen je nieuwe huis te versieren en uit te rusten met geschenken van hun gading.

Hieronder zetten we de beste cadeaus voor een housewarming party op een rijtje, laat je inspireren en kies de beste optie voor jou! Ben je trouwens nog op zoek naar een leuk housewarming cadeau? Kijk dan zeker even op op www.coolgift.com.

1. Affiches en decoratieve afbeeldingen

Posters en decoratieve foto’s zijn modern en brengen persoonlijkheid en vreugde in de omgeving, zodat ze er geweldig uitzien wanneer ze aan de muren worden opgehangen. Ze zijn altijd een welkom geschenk en gemakkelijk te combineren met de inrichting van een huis.

2. Chocolade/kaas fondue kit

Dit geschenk is een gegarandeerd succes. Voor de liefhebbers van zoetigheid zal een chocoladefonduekit een echte schat zijn voor het weekend in het nieuwe huis. Voor degenen die de voorkeur geven aan kaas, voegt een kaasfondue-kit smaak en elegantie toe aan de diners van de bewoners van het nieuwe huis.

3. Geurkaarsen

Decoratieve en geurkaarsen zijn een eerder intiem en creatief geschenk. Geurkaarsen zijn niet alleen super welkom, ze kunnen ook een badkamer of de slaapkamers en zelfs de woonkamer verfraaien en zijn een echte decoratietrend.

4. Welkom matten

Gepersonaliseerde welkomstmatten dragen veel over van de persoonlijkheid van de bewoners van een nieuw huis. Kies een formaat, zin en ontwerp dat past bij wie je cadeau doet.

5. Snijplank

Ideaal voor die pas getrouwde vrienden van je of zelfs voor wie zijn nieuwe huis aan het inrichten is en geen afstand doet van een goede barbecue: een stijlvolle gepersonaliseerde snijplank is een geweldig cadeau voor een nieuw huis!

6. Zeepbakje houder voor badkamers

Elke goed ingerichte badkamer heeft een zeephouder nodig. Er zijn veel verschillende ontwerpen van deze artikelen op de markt, van de meest casual tot de meest elegante en minimalistische. Hou, alvorens te kiezen, rekening met de stijl van de persoon aan wie je het gaat geven en investeer in dit geschenk voor het nieuwe huis.

7. Kristallen glazen

Kristallen glazen zijn geschenken die bij iedereen in de smaak vallen. Charmant, elegant en nuttig, de glazen zijn echte decoratieve items, wanneer ze goed worden tentoongesteld in een keuken of woonkamer.

8. Thermische fles

Thermosflessen zijn zeer nuttige voorwerpen. Wie houdt er immers niet van om de hele morgen lang een kop koffie warm te houden? Er zijn verschillende stijlen en kleuren thermosflessen om aan een goede vriend of aan jezelf cadeau te doen.

9. Wandklok

Wandklokken maken al heel lang deel uit van het interieur. Van grote modellen, tot klokken met gedurfde of minimalistische ontwerpen, wat de moeite waard is om rekening mee te houden is de persoonlijkheid van de bewoners van het huis bij het kiezen van dit mooie geschenk.

10. Kussens

Decoratieve kussens zijn een ander item dat kan dienen als een groot nieuw huis geschenk. Of het nu in woon- of slaapkamers is, kan veel van de persoonlijkheid van de bewoners afdrukken, en comfort overbrengen op de omgevingen.