Het is al bijna weer kerst. Tijd voor sfeervolle avonden met familie en vrienden en cadeaus onder de kerstboom. Heb je ook altijd moeite met het vinden van de juiste cadeautjes? Geen stress. Wij gingen op zoek en vonden voor jou de leukste kleding cadeaus. Shop gewoon online, lekker makkelijk en de keuze is enorm. Met deze tips vind jij zeker een passend kerstcadeau voor iedereen.

Een lekkere warme sjaal

Een sjaal dragen we allemaal. Vooral met dat gure winterweer kan iedereen wel een extra sjaal gebruiken. Heb je vrienden die op wintersportvakantie gaan? Kijk dan eens bij sportzaken voor sjaals speciaal bestemd voor de wintersportvakantie. Een cirkelsjaal van fleece materiaal is ideaal maar ook sjaals die je neus, mond en hals bedekken zijn erg handig. Een katoenen sjaal als modeaccessoire kies je natuurlijk voor de echte fashionista. Of wat dacht je van een sjaal gemaakt van bamboe viscose? Bamboe is duurzaam, hypoallergeen en gemaakt van plantaardig materiaal. Een mooi cadeau voor de milieubewuste vriendin.

Met sokken scoor je altijd goed

Iedereen is wel eens een sok kwijt. Een extra paar sokken kunnen we dus altijd wel gebruiken. Het leukst is het om sokken uit te kiezen die passen bij een hobby van de ontvanger. Zo kies je voor de museumliefhebber speciale kunstsokken bijvoorbeeld. Wat dacht je van sokken met de kus van Klimt, de zonnebloemen van Vincent van Gogh of de Mona Lisa van Da Vinci? Voor wijnliefhebbers zijn er sokken met een print van wijnglazen en voor keukenprinsessen sokken met kookgerei, taarten en taco’s. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een passende sok te vinden.

Sloffen voor de koukleum

Helaas moeten we er bijna allemaal aan geloven. Thuiswerken dankzij corona. Aangezien we binnenshuis niet de hele dag op onze schoenen rondlopen, komen pantoffels goed van pas. Bovendien hebben we allemaal een hekel aan koude voeten. Wil je een origineel paar sloffen cadeau geven? Kies dan bijvoorbeeld voor Nederlandse sloffen gemaakt van vintage dekens. Kijk ook eens naar fairtrade sloffen uit Mongolië of Nepal. Vaak zijn deze gemaakt van vervilte wol, dus lekker warm. Zo draag je ook bij aan de inkomstenbron van de makers en geef je sloffen met een verhaal.

Mooie schoenen als top cadeau

Vooral met de feestdagen trekken we vaak onze mooiste outfit aan. Hartsikke leuk om daar een bijpassend paar partyschoenen bij te dragen. Nóg beter is het wanneer we die schoenen cadeau krijgen. Voor echte wereldreizigers is een nieuw paar slippers of espadrilles hartstikke welkom. Die nemen we toch allemaal mee naar zonbestemmingen? Zijn er sportfanaten in de groep? Met een paar gloednieuwe sneakers maak je die zeker blij. Twijfel je over de juiste maat? Kijk dan goed naar de retourvoorwaarden van de winkel. Zo kan er altijd geruild worden.