Als je thuiskomt van een drukke dag wil je waarschijnlijk niets anders kan heerlijk uitrusten en jezelf weer even helemaal opladen. Dit kan aan de hand van sporten, Netflix kijken of heerlijk genieten in de  hottub. Maar het meest fijne is toch echt wel een hottub, hier kan je heerlijk in relaxen en het is ook nog eens goed voor je lichaam. De bubbels zijn namelijk helemaal geweldig! Wil je meer weten over een hottub in de tuin? Lees dan snel door! Wij vertellen hier namelijk meer over!

Je nachtrust bevorderd

Een nacht niet goed slapen kan de dag erna flink verzieken, je voelt je gewoon niet helemaal jezelf en alles gaat langzaam. Als je het koud hebt en daardoor niet in slaap komt, dan is een hottub ideaal. Vaak helpt alleen een warme douche, en dit heeft zo zijn redenen. Een warme douche is dan ook heerlijk en vaak val je er ook nog eens sneller van in slaap en slaap je langer aan een stuk door. Nu vraag jij je vast af hoe dit komt? Nou, dit heeft te maken met de lichaamstemperatuur, die wordt namelijk verhoogd door het warme water. Uiteindelijk zorgt een hoge lichaamstemperatuur voor minder stres, waardoor je uiteindelijk minder piekert. Hetzelfde effect heeft het warme water van de hottub op je lichaam. Dit is toch een heerlijk voordeel?

Een stralende huid

Je huis is zeer teer, en je moet er dan ook rustig mee om gaan. Helaas veranderd je huid in de loop van de jaren. En niet alleen van buitenkant. Ook de celdeling veranderd. Het is daarom zeer belangrijk om altijd je huid goed te verzorgen. Maar huidproblemen zullen er helaas altijd zijn. Dit kan liggen aan stres of omdat je slecht slaapt. Het warme water van de hottub zorgt dan ook indirect voor een stralende huid. Door het water slaap je namelijk beter en heb je minder stress. Als dit de factoren zijn die jouw acne aanwakkeren dan kan het wel eens zijn dat je binnenkort een huid hebt die er een stuk beter uit ziet! Dit is dan ook een geweldige win-win situatie!