Hoe lekker is het om in de winter behaaglijk bij een haardvuur te zitten onder een lekker warm dekentje met warme sokken aan en een kop warme chocolademelk met slagroom te drinken. Helemaal ideaal is het als je ook nog vloerverwarming hebt, zodat je helemaal geen koude voeten meer krijgt. Zoals veel mensen die last hebben van koude voeten weten, wanneer de voeten koud zijn, wordt de rest van het lichaam ook koud. Dus belangrijk dat de voeten warm blijven, gedurende de koude dagen. Gelukkig is er een oplossing die ervoor zorgt dat je nooit meer koude voeten hoeft te ervaren. De verwarmde sokken van BERSCHAT® zorgen voor warme voeten gedurende de hele dag.

Altijd warme voeten

De verwarmde sokken van BERTSCHAT® zijn verwarmde sokken met een geïntegreerde verwarming. Door de krachtige meegeleverde via USB-oplaadbare batterijen kunnen de verwarmde sokken hun warmte genereren. Als je de meest krachtige accu van 3000mAh gebruikt kan je tot wel 14 uur gebruik maken van de verwarming van de sok. Je kan dus een hele dag genieten van verwarmde sokken en warme voeten, op één enkele lading. De accu wordt eenvoudig geplaatst in het daarvoor bestemde vakje aan de bovenkant van de verwarmde sokken. Eventueel kan je ervoor kiezen om de accu te verleggen met een verlengkabel, zodat je de accu’s in een broek of jaszak kunt bewaren.

Korte en lange verwarmde sokken

Dit jaar is er naast de bekende lange verwarmde sokken ook een Hiking Edition uitgebracht. Beide varianten van de elektrisch verwarmde sokken geven evenveel warmte af en kunnen allebei op drie verschillende warmtestanden worden ingesteld. Het grote verschil is dat de Hiking Edition een kortere variant is. Deze is door BERTSCHAT® speciaal ontworpen voor de fanatieke wandelaars, fietsers en sporters die dit comfortabeler vinden zitten. Heb je de voorkeur voor iets anders dan verwarmde sokken? Dan zijn er ook nog verwarmde zolen van Comfort Producten op de markt.

Wandelschoenen of sneakers

De verwarmde sokken geven gigantisch veel warmte af, maar zonder isolatie kan de warmte ook eenvoudig ontsnappen. Hiervoor geldt: hoe beter je schoenen zijn geïsoleerd hoe meer comfort je zal ervaren. Hierdoor zou het verwarmde effect zich alleen maar versterken en zal je ervaren dat je de verwarmde sokken in een lagere verwarmingsstand kan gebruiken en daardoor langer kan verwarmen. Zo zal je dus een warmer gevoel hebben wanneer je verwarmde sokken in goede wandelschoenen draagt dan wanneer je ze in dunne katoenen sneakers draagt. Er wordt ook meer van de accu gevraagd als de schoenen niet goed geïsoleerd is. Als u aan één accu niet genoeg heeft is er altijd de mogelijk een extra accupack bij te nemen. Zo weet je zeker dat je nooit meer met koude voeten staat. De accu’s zijn ook uit te wisselen met andere producten van deze producent, zoals de verwarmde handschoenen.

Geschikt voor iedereen

De verwarmde sokken zijn voor iedereen geschikt. Er is geen verschil in een mannen of vrouwen model. Je hoeft alleen je eigen maat te kiezen, beslissen of je de verwarmde sokken “Hiking Edition” wil of de verwarmde sokken “Long Edition” wilt en je kunt de hele winter door met warme voeten. Voor meer informatie en de andere verwarmende producten van BERTSCHAT® kun je kijken op www.comfort-producten.nl