Ben jij binnenkort jarig en wil je een gezellig feestje geven? Dan is een karaoke set een perfecte toevoeging. Soms kan dat in het begin een beetje ongemakkelijk zijn, omdat niemand durft. Stap zelf naar voren, kies een leuke meezinger, en zing met volle borst mee. Dan zul je vanzelf zien dat iedereen met je mee gaat doen en niet meer van de microfoon af kan blijven! Organiseer dus een leuke karaokeavond om er zeker van te zijn dat jouw feestje geslaagd is! Wij zullen je een paar handige tips geven die je niet moet vergeten voordat het feest begint.

De karaoke set en microfoon

Het allerbelangrijkste van de avond: de karaoke set. Zonder dit wordt het natuurlijk lastig om karaoke te zingen. Het leuke aan een karaoke set is dat er een echo-effect in verwerkt zit, hierdoor krijgt het geluid een boost. Ook is het handig om een goede microfoon te hebben, de medefeestgangers moeten je zangkunsten natuurlijk wel goed kunnen horen! Zorg dus voor een karaoke set met een goede microfoon erbij!

De playlist

Ook niet onbelangrijk: de liedjes! Kies voor een karaokeavond een goede playlist met echte meezingers. Denk aan tophits van deze tijd, de smartlap of de foute guilty pleasure. Veel kan je online vinden op Spotify of YouTube. Dus voor dat je feest begint, kijk even snel online of er nog een paar leuke playlists te vinden zijn!

Een scherm

Na een karaokeset gekocht te hebben, en een leuke playlist uitgezocht te hebben, is het nu tijd voor het scherm! Want waar moeten we anders de tekst van onthouden? Met een scherm zorg je ervoor dat niemand er meer onderuit komt met de smoes dat ze de tekst niet weten. Op deze manier los je dat dus makkelijk op! Kies een leuk liedje uit en voilà, de lyrics verschijnt op het scherm!

Waar kan ik een karaoke set bestellen?

Heb je nu helemaal zin in een leuk karaoke feestje na het lezen van deze blog? Dan hebben we goed nieuws, bij Maxiaxi kun je alles kopen op het gebied van licht en geluid! Onder andere een karaoke set. Ben je toevallig ook nog op zoek naar een speaker, DJ Gear of versterkers? Ook dat heeft Maxiaxi. Zoek dus niet verder en neem snel een kijkje op de webshop!