Een sieraad is een cadeau wat graag wordt ontvangen door iemand. Het is tevens een upgrade van je gehele look en geeft alle outfits een enorme boost. Maar, omdat er zoveel soorten sieraden zijn is het wel handig te weten welk sieraad je aan degene geeft die het ontvangt. Iedereen heeft natuurlijk een andere smaak en daarom kan het lastig zijn wat je geeft. In deze blog geef ik een aantal tips hoe je sowieso erachter komt dat je het juiste sieraad cadeau geeft!

1.     Gaat het cadeau goed samen met de ontvanger?

Een vraag die je jezelf af moet vragen als je het cadeau gaat geven. Past het wel bij haar? Omdat iedereen zijn eigen stijl of smaak heeft is het goed om te kijken wat ze ongeveer draagt. Draagt ze wat dikkere sieraden of juist wat eleganter en subtieler? Houdt ze meer van een stoer armbandje of een stijlvolle armband? Ga dus op zoek naar iets wat de ontvanger zelf ook zou kopen.

2.     Soort sieraad

Daarbij is het ook belangrijk voor jezelf op een rijtje te zetten welk sieraad je gaat geven. Heeft ze bijvoorbeeld al veel oorbellen, ga dan voor een ketting! Heeft ze al veel kettingen? Ga dan voor een armband! Zorg dat je iets geeft wat ze nog niet of weinig heeft, zodat je weet dat ze het niet in haar nachtkastje laat verstoffen.

3.     Kleur van het sieraad

Dan is het nog belangrijk dat je de juiste kleur van het sieraad selecteert. Draagt de ontvanger van het cadeau voornamelijk zilveren sieraden? Dan is het natuurlijk handig om een zilver sieraad te geven in plaats van een andere kleur. Als ze meer van goud houdt is het natuurlijk een goed idee om een gouden sieraad te geven. Bij een gouden voorkeur bij de ontvanger kan je nog spelen met goud of rosé goud.

4.     Waar halen?

Als laatste is het goed om te weten waar je het best een sieraad kan halen om met het beste cadeau te komen bij de ontvanger. My Unique Style heeft verschillende soorten sieraden in met ruime keuze in alle categorieën om het perfecte, bijpassende sieraad cadeau te kunnen geven. Misschien zie je er zelfs iets voor je zelf tussen staan. Ga naar de website om te kijken of de perfect gift ertussen zit! Klik hier!